English

Banyan buitenlandse stages
volunteering abroad

E-Mail:
info@banyanbuitenlandstages.com

Nederland:
KvK te Middelburg
Nummer: 51135086

Mobiel:
0031 (0) 610350640
India:
Auroville
605 101 Tamil Nadu

Mobiel:
0091 9655855368
Donateurs

Banyan doet meer dan stagiaires en vrijwilligers betrekken bij het werk van onze partners. Wij helpen onze ontwikkelingsorganisaties ook financieel om hun voortbestaan te kunnen garanderen. Als vaste of eenmalige donateur kan ook jij ons helpen dit werk mogelijk te maken.


Waarom doneren aan Banyan

Banyan werkt samen met kleinschalige projecten die je donatie goed kunnen gebruiken om voort te kunnen bestaan. Projecten die in niet altijd even gemakkelijke omstandigheden, maar desondanks met erg veel enthousiasme en gedrevenheid door de lokale bevolking geleid worden. Vaak is uitbreiding van faciliteiten nodig om vooral kinderen te bieden waar ze recht op hebben en waar thuis vaak geen mogelijkheid toe is: een plek om te leren, te spelen en te ontspannen.


Doneren voor een project

Het kan zijn dat er een project is waar je aan wilt doneren omdat het je in het bijzonder aanspreekt of omdat je er zelf iets mee hebt. Banyan biedt je de mogelijkheid om te doneren aan het project van jouw keuze. Voor een overzicht van de projecten klik je hier.

Specifieke doelen/projecten worden onderaan de projectpagina vermeld.


Doneren voor een vrijwilliger

Ken je een vrijwilliger die zich voor een van onze projecten gaat inzetten, dan is het mogelijk een persoonlijke bijdrage te leveren aan het project waar hij of zij aan de slag gaat. Vermeld op de donatiepagina de naam van de vrijwilliger, dan zorgen wij ervoor dat jouw bijdrage bij de vrijwilliger en het juiste project terecht komt.

Via de website, weblogs, nieuwsbrieven en vrijwilligers houden wij je als donateur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze projecten.

Alvast bedankt voor uw steun.