English

Banyan buitenlandse stages
volunteering abroad

E-Mail:
info@banyanbuitenlandstages.com

Nederland:
KvK te Middelburg
Nummer: 51135086

Mobiel:
0031 (0) 610350640
India:
Auroville
605 101 Tamil Nadu

Mobiel:
0091 9655855368
Voor welke opleiding

Wil je jouw werk- of afstudeerstage gebruiken om je in te zetten voor een ontwikkelingsorganisatie in India dan kun je bij uiteenlopende projecten terecht. Onze partners bieden geschikte stageplaatsen in de sociale sector voor studies als: SPW-SPH, verpleegkunde, logopedie, fysiotherapie en pedagogie. Daarnaast hebben wij regelamtig stageplaatsen beschikbaar op het gebied van aquatische ecotechnologie of watermanagement, ecologische landbouw, tuinbouw en veeteelt.

Ook voor minder gangbare opleidingen bieden wij interessante stageplekken. Wil je werken bij een kledingdesignstudio, een pottenbakkerij, of een project waar vrouwen gebruiksvoorwerpen maken van afvalmateriaal? Bij Banyan kun je alle kanten op.


Begeleiding

Als student kun je dezelfde begeleiding verwachten als wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat. Vanuit het project waar je voor kiest krijg je een stagebegeleider toegewezen die er dagelijks voor je is om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen waar dat nodig is.Ter plekke is een regio coördinator aanwezig die je helpt bij praktische zaken en als vast aanspreekpunt fungeert. Natuurlijk word je door ons goed voorbereid zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Meer weten

Wil je meer weten over onze stages? Schrijf ons dan een motivatiebrief met CV waarin je ons laat weten welke opleiding je volgt en naar welke stage je op zoek bent. Wij gaan dan samen met jou aan de slag om een geschikte plaats voor je te vinden. Klik hier voor contact en aanvraag van een informatiepakket.