English

Banyan buitenlandse stages
volunteering abroad

E-Mail:
info@banyanbuitenlandstages.com

Nederland:
KvK te Middelburg
Nummer: 51135086

Mobiel:
0031 (0) 610350640
India:
Auroville
605 101 Tamil Nadu

Mobiel:
0091 9655855368
Voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk, een andere wereld wil ervaren, zinvol bezig wil zijn, zich op een bijzondere manier wil inzetten en een leerzame ervaring wil opdoen in een andere omgeving en cultuur.

Wat we bieden

Als student of vrijwilliger kun je al vanaf 18 jaar bij Banyan terecht. Wij bieden passende werk- en afstudeer stages voor verschillende studierichtingen op MBO, HBO en universitair niveau in onder andere de sociale, agrarische en creatieve sector. Ook als je net afgestudeerd bent en je wilt eens wat anders voordat je aan het werk gaat, als je gepensioneerd bent of je ervaring als deskundige eens op een heel andere manier in de praktijk wil brengen kun je bij ons terecht.


Begeleiding

Wij zijn tijdens het hele stagetraject een vast aanspreekpunt en bieden je een uitgebreid informatiepakket. Tijdens je voorbereidingen in Nederland en gedurende je stageperiode in India zijn professionele medewerkers aanwezig die er voor zorgen dat alles vlotjes verloopt. Dit alles in samenspraak met je opleiding en het project ter plekke. Na je stage of vrijwilligers periode zal er een evaluatie plaats vinden. Voor beide partijen een belangrijk onderdeel om eventuele verbeterpunten naar voren te kunnen brengen.