English

Banyan buitenlandse stages
volunteering abroad

E-Mail:
info@banyanbuitenlandstages.com

Nederland:
KvK te Middelburg
Nummer: 51135086

Mobiel:
0031 (0) 610350640
India:
Auroville
605 101 Tamil Nadu

Mobiel:
0091 9655855368
Wat kun je doen

Als vrijwilliger kun je bij allerlei ontwikkelingsprojecten terecht. Je kunt bijvoorbeeld les geven aan kinderen of vrouwen, helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding van gehandicapten, ondersteunen in de gezondheidszorg, of meedenken bij het opzetten van een website. Het ligt er maar net aan waar jouw kwaliteiten liggen, maar er valt altijd een steentje bij te dragen.

Voorwaarden

  • Je bent enthousiast en gemotiveerd.
  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent flexibel
  • Je kunt je verstaanbaar maken in het Engels
  • Je wilt een andere cultuur leren kennen
  • Je wilt je serieus inzetten voor je project.

In de eerst plaats kun je zelf een keuze maken uit de projecten die we aanbieden.Voor zwaardere projecten kan de leeftijdsgrens wel eens hoger zijn of is meer ervaring een vereiste. Wij zoeken in ieder geval altijd naar een plek die het beste bij je past.


Selectie

Wij willen zeker weten dat je serieus aan de slag wil. Daarom vragen wij je, als onderdeel van de aanmelding een motivatiebrief te schrijven. Graag ontvangen wij ook je CV zodat we een project kunnen vinden wat helemaal aansluit op jouw wensen. Bij twijfel kan het zijn dat we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Dit kan eventueel ook op eigen verzoek.


Aanmelden

Heb je er zin in en wil je je aanmelden? Dat kan door hier  te klikken. Wij sturen je een informatiepakket met alle tips voor het voorbereiden van je avontuur.

Download hier.